• SDL Produkties
  • Leemskuilen 5b Westerhoven
  • +3140 207 0434

SDL Transfers produceert transfers. Voor glas of keramiek via zeefdruk of digitale print. Vraag ons naar de mogelijkheden!

glas en keramische transfers

Een goede decoratie verwondert. Valt op, verbaast en inspireert. SDL laat u dat zien, met een breed aanbod aan zelfgemaakte transfers.

Gedrukte afbeelding op papier
Een transfer is een afbeelding gedrukt op geprepareerd papier door middel van zeefdruk of digitale print. De afbeelding krijgt een afdeklaag, waarna u de zeefdruk of digitale print met water losweekt van het papier, op een voorwerp van glas of porselein aanbrengt en inbrandt. We kunnen naast het gebruik van transfers ook rechtstreeks drukken. Bovendien gebruiken we glazuren voor het drukken en printen. Dat maakt ons werk extra bijzonder.

Thuis in transfers
SDL Transfers is specialist in decoreren en heeft hiervoor alles in huis. We maken en leveren uw bedrijfsservies, tegels of kunstproject. Of leveren u alleen de transfers, wanneer u die graag zelf aanbrengt.

Zeefdruk of digitale print?
Gaat het u om één of enkele specifieke decoraties, dan is een digitale druk een mooie optie. Bij grotere series of precieze kleuren is zeefdruk vaak een betere keuze.
Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. We denken met u mee en adviseren u graag.https://sdlprodukties.nl/keramiektransfers.nl/index.html

aanvullende informatie

voorbeelden